fotbal live scores si rezultate rezultate live fotbal de la ro.oddstake.com scoruri live fotbal
Prompt CE Home  |  SiteMap EN

Lucrari post executie

Specific contractelor de antrepriza pentru lucrari de constructii-montaj este faptul ca acestea nu se incheie o data cu finalizarea lucrarilor.

Aceste contracte raman in vigoare pana la expirarea duratei de garantie oferite de catre antreprenor, data la care se va efectua eliberarea garantiilor de buna executie.

Ca forma aceste garantii pot fi de mai multe feluri: scrisoare de garantie bancara, retineri din contravaloarea lucrarilor executate sau mixte, o parte cu scrisoare de garantie bancara si o parte ca retineri din contravaloarea lucrarilor executate.

Asistenta de specialitate

Pe durata perioadei de garantie, firma noastra va asigura beneficiarului asistenta tehnica, financiara si juridica ...(detalii)

Urmarirea in timp

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, orice constructie trebuie sa aiba un jurnal inncare se tine evidenta ...(detalii)


Asistenta de specialitate


Pe durata perioadei de garantie, firma noastra va asigura beneficiarului asistenta tehnica, financiara si juridica cu privire la garantia de buna executie a lucrarilor.

In cazul aparitiei unor defecte acestea vor fi evaluate de catre specialistii nostri si se vor propune masuri de remediere a acestora.

De regula cel care se ocupa de remedierea defectelor este antreprenorul care a efectuat lucrarea, iar in cazul in care acesta nu remediaza respectivele defecte la timp se poate apela la terte firme pentru aceasta contravaloarea remedierilor urmand a fi retinuta din contravaloarea garantiilor de buna executie.

Lucrari executate:
MANHATTAN SU MARKET, YUKSEK International Fruct, SCANIA Romania, BILLA Romania/Invest Construct

Urmarirea in timp

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, orice constructie trebuie sa aiba un jurnal inncare se tine evidenta evenimentelor aparute pe parcursul exploatarii.

De asemenea periodic se vor efectua inspectii ale constructiei, de catre personal agrementat de autoritatile abilitate, in vederea evaluarii evolutiei sale in timp.

Lucrari executate:
MANHATTAN SU MARKET, YUKSEK International Fruct, SCANIA Romania, BILLA Romania/Invest Construct
 

Noutati

Maritimo Shopping Center

Maritimo Shopping Center, dezvoltat de catre Immofinanz Group, a fost deschis publicului in data de 28 Octombrie 2011.

Search