fotbal live scores si rezultate rezultate live fotbal de la ro.oddstake.com scoruri live fotbal
Prompt CE Home  |  SiteMap EN

Profil de firma

SGONDEA AURELIAN
ADMINISTRATOR PROMPT CONSULTING ENGINEERING :
"CUVINTELE PE CARE LE PRETUIM SUNT ONOAREA CALITATEA, FLEXIBILITATEA ACCESIBILITATEA, INTEGRITATEA STABILITATEA SI CUNOASTEREA"Domeniu de activitate –activitati de consultanta in constructii si proiectare

Societate cu capital privat romanesc
Asociati: 2

1996 - se infiinteaza sub denumirea de S.C. Prompt Trading S.R.L. cu domeniul de activitate consultanta imobiliara.

1997 - se infiinteaza departamentul de proiectare avizare autorizare si viabilizare terenuri pentru investitii industriale, civile si comerciale.

1998 - in urma cerintelor clientilor firma Prompt isi dezvolta si departamentul de consultanta in domeniul constructiilor si project management.

2005 - agrementare in sistemul de management al calitatii ISO 9001.

2008 - schimbarea sediului social in strada Enache Sandu nr.31 sector 2 Bucuresti.

2010 - in luna februarie societatea isi schimba numele in Prompt Consulting Engineering un nume care ne reprezinta si care prezinta in acelasi timp si domeniul de activitate in care activam.

Particularitatea firmei noastre o reprezinta complexitate serviciilor de inalta tinuta profesionala si eficienta intr-un timp optim si cu costuri minime.

Serviciile companiei au la baza solutii practice care rezolva problemele dumneavoastra, incepand cu viabilizarea terenului, urmand proiectare in baza temei date de catre beneficiar si gasirea unor solutii ieftine din punct de vedere financiar cu materiale durabile si estetice in concordanta cu proiectul si legistlatia romana in vigoare.

Obtinerea de avize ,acorduri si autorizatii (construire, functionare) este un alt serviciu al activitatii noastre garantand clientului un timp optim de obtinere a acestora pentru inceperea mai rapida a activitatii de constructie.

Pentru optimizarea proiectului organizam servicii de procurment (studii de piata, organizarea licitatilor) si, in final, management de proiect pe toata durata executiei, urmarind in acelasi timp calitate lucrarilor, incadrarea in graficul de executie si in buget. La terminare lucrailor - intocmirea cartii tehnice a constructiei si posibilitatea obtinerii autorizatie de functionare a investitiei.

Analizand oferta de servicii si portofoliu companiei noastre cu siguranta veti deveni beneficiarul serviciilor noastre.

Noutati

Maritimo Shopping Center

Maritimo Shopping Center, dezvoltat de catre Immofinanz Group, a fost deschis publicului in data de 28 Octombrie 2011.

Search