fotbal live scores si rezultate rezultate live fotbal de la ro.oddstake.com scoruri live fotbal
Prompt CE Home  |  SiteMap EN

Supervizare lucrari de executie


De cele mai multe ori, beneficiarul nu are la dispozitie personalul calificat si cu experienta necesara care sa efectueze urmarirea lucrarilor de constructii.

In acest domeniu trebuiesc urmarite doua aspecte majore: respectarea legislatiei in vigoare cu privire la asigurarea calitatii in constructii si asigurarea beneficiarului atat de faptul ca lucrarile executate respecta proiectul intocmit cat si de faptul ca lucrarile solicitate la plata de catre antreprenor sunt cele real executate.Asistenta de specialitate
Asistenta juridica cu privire la problemele contractuale si asistenta financiara cu privire la derularea ...(detalii)

Controlul calitatii
In conformitate cu prevederile legale in vigoare, pe parcursul derularii lucrarilor de constructii beneficiarul, sau un reprezentant al acestuia ...(detalii)

Urmarire executie

Urmarirea executiei lucrarilor de constructii are in vedere cateva aspecte: respectarea de catre antreprenori a proiectului ...(detalii)


Asistenta de specialitate

Pe parcursul executarii lucrarilor de constructii echipa noastra va asigura beneficiarului asistenta tehnica de specialitate, asistenta juridica cu privire la problemele contractuale si asistenta financiara cu privire la derularea contractelor de executie.

In conformitate cu prevederile legale trebuie intocmite documente privind calitatea lucrarilor executate ce trebuie vizate de catre institutiile abilitate ale statului prin procesele-verbale de control in faza determinanta.

Lucrari executate:
MANHATTAN SU MARKET, YUKSEK International Fruct, SCANIA Romania, BILLA Romania/Invest Construct , INTERFRUCT, FRANKE Romania.
 

Controlul calitatii

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, pe parcursul derularii lucrarilor de constructii beneficiarul, sau un reprezentant al acestuia, este obligat sa asigure verificarea calitativa a lucrarilor de constructii.

Controlul calitatii se efectueaza numai de catre personal specializat si agrementat de catre autoritatile competente, care raspunde pentru calitatea lucrarilor executate si intocmirea tuturor documentelor de urmarire a calitatii care stau la baza intocmirii cartii constructiei.
Lucrari executate:
MANHATTAN SU MARKET, YUKSEK International Fruct, SCANIA Romania, BILLA Romania/Invest Construct , INTERFRUCT, FRANKE Romania
 

Urmarire executie

Urmarirea executiei lucrarilor de constructii are in vedere cateva aspecte: respectarea de catre antreprenori a proiectului, adaptarea sau modificarea proiectului prin solutii tehnice mai bune in functie de conditiile din teren, controlul cantitatilor de lucrari real executate si respectarea graficului de executie.

Schimbarea solutiilor tehnice se va efectua dupa prealabila consultare a beneficiarului, care va primi toate informatiile necesare (durata, costuri etc.) pentru a putea lua o decizie.

Concomitent se urmareste incadrarea in bugetul de executie si cash flow-ul previzionate.

Urmarirea executiei se va concretiza sub forma unui raport, intocmit periodic, in care sunt prezentate toate activitatile desfasurate, cantitatile real executate, solutiile tehnice adoptate etc.

Lucrari executate:
MANHATTAN SU MARKET, YUKSEK International Fruct, SCANIA Romania, BILLA Romania/Invest Construct , INTERFRUCT, FRANKE Romania


Noutati

Maritimo Shopping Center

Maritimo Shopping Center, dezvoltat de catre Immofinanz Group, a fost deschis publicului in data de 28 Octombrie 2011.

Search